iPhone 6s 32 GB Rose Gold

  • 4,7 tommer skjerm
  • 3D touch
  • 12 MP kamera

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

129,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 3096,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

iPhone 6s

Apple iPhone 6s er en vesentlig oppgradering fra tidligere iPhone, og kommer også i en helt ny farge, Rose Gold.

Nøkkelinformasjon:

  • 4,7 tommer skjerm med fantastisk Retina HD skjerm
  • 3D touch interaksjon som merker hvor hardt du trykker på skjermen
  • En superrask A9-chip som gir opptil 70 % bedre ytelse enn den forrige iPhone
  • Få utrolig skarpe og detaljerte bilder med 12mp kamera og 4K video

3D-Touch

3D Touch – en helt ny teknologi som i prinsippet innfører høyreklikk på iPhone. 3D Touch har mange ulike bruksområder, men de mest åpenbare fordelene er muligheten til å kunne «sniktitte» inn i menyer og lister, samt utføre handlinger raskere. 3D Touch tilfører en ny dimensjon til iPhone. Det fulle potensialet gjenstår å se når utviklere etter hvert begynner å ta det i bruk i appene sine.

Det mest populære kameraet i verden

Visste du at iPhone er det mest brukte kameraet i verden? Nå har det blitt enda bedre. iPhone 6s Plus kommer med et helt nytt kamera som virkelig utgjør en oppgradering sammenliknet med tidligere modeller. Det nye hovedkameraet har en oppløsning på 12 megapiksler og støtter 4K-video, som gir utrolig skarpe og detaljrike bilder. Et frontkamera med 5 megapiksler, full HD video kvalitet, og en ny blitsfunksjon sørger for selfies av så god kvalitet at du kan henge de opp på veggen.

Ta i bruk vårt superraske 4G+ nett

iPhone 6s er den første iPhone som støtter 4G+ fullt ut. Dét innebærer en overføringshastighet på opptil 4 ganger dagens hastigheter på det vanlige 4G-nettet, og opptil 300 Mbps.

A9. Den mest avanserte chipen i en mobil. Noensinne.

Går man dypt inn under skallet på iPhone 6s, så finner man
en reell oppgradering når det gjelder datakraft. Prosessoren er oppgradert, hvilket innebærer at iPhone 6s er 70 prosent raskere enn iPhone 6, og at grafikkytelsen har økt med 90 prosent.

iOS 9. Så lett å bruke at du allerede vet hvordan.

iOS 9 er en av grunnene til at ingen annen telefon er som en iPhone. Grensesnittet er elegant og intuitivt, funksjonene kraftige og sikkerheten robust. iPhone 6s slippes med nye iOS 9, en signifikant oppdatering av Apples operativsystem. Med iOS 9 kommer det en rekke nye funksjoner som for eksempel bedre integrering med Siri, og en forbedret søkefunksjon internt i telefonen.

Eleganse i fire varianter.

Den lekre unibody-designen til iPhone 6 videreføres til iPhone 6s. Den velkjente formen ligger godt i hånden. Og nå kan du velge blant fire finisher: gull, sølv, stellargrå og nye rosegull.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.