Infinity symbol

Mate 20 Lite Svart

  • 6.3" FullView Display
  • Dual front- og bakkamera
  • 4GB RAM, 64GB minne

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

169,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 4056,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Mate 20 Lite

Mate 20 Lite har fire kameralinser, HDR Pro og 16X slow motion. Den er utstyrt med en next-gen AI prosessor, Kirin 710 i den siste oppdateringen med EMUI 8.2. Mate 20 Lite er også den optimale gamingtelefonen og telefonen for business. Kamera AI Selfie Master kan du ta morsomme selfies. Frontkameraet er på 24 MP + 2 MP med en bokeh-effekt, som gjør komposisjonen på bildene fantastiske. Samtidig har telefonen HDR PRO, som gjør at bildene får realistiske farger selv i dårlig belysning.

Kameralinsene

Kameralinsene på baksiden av Mate 20 Lite er på 20 MP + 2 MP dobbeltkamera med en f/1.8 blenderåpning.

Batteri

Et pålitelig og utholdent batteri på 3750 mAh, sikrer at telefonen varer både dag og natt.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.