Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Huawei Mate 20 Pro Svart

  • 6.4" Oled Skjerm
  • 6GB RAM + 128GB lagringsplass
  • 4200mAh batteri
  • Trippel kameralinse fra Leica

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

289,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 6936,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Ny prosessorbrikke: Kirin 980

Den industriledende 7nm prosessorteknologien er en solid oppgradering med tanke på hastighet, ytelsesforbedringer og effektiv energisparing. Den ene delen av den doble NPU-kjernen (Neural Processing Unit) tilbyr en omfattende AI-databehandling, mens den andre delen fokuserer på spesifikke oppgaver, og sørger for en drastisk økning i effektiviteten og en forbedret brukeropplevelse.

3D ansiktsgjenkjenning

Takket være et dybdefølende kamera, kan Huawei Mate 20 Pro låse opp telefonen din fra forskjellige vinkler og settinger.

Fingeravtrykksensor integrert i skjermen

Med kun en berøring midt på skjermen åpnes telefonen og er klar til å brukes.

Stort batteri med lengre batterilevetid

Telefonen har et stort batteri på 4200 mAh, som gir lang brukstid. Telefonen kan lades svært raskt opp med Huawei sin 40W SuperCharge.

Wireless friend charge

Mate 20 Pro støtter også «Wireless Reverse Charge». Det betyr at du kan lade en annen telefon med din, helt trådløst.

Kamera: Nytt Leica trippelkamera

Fang opp livets farger og teksturer med det nye trippelkameraet fra Leica. Kameraet kombinerer en 40MP hovedlinse, en 8MP telefotolinse og en 20MP Leica «Ultra Wide Angle»-linse. Kunstig intelligens (AI) i telefonen gjør at bildene du tar vil bli enestående.

Cinema mode: Nå kan du filme som en profesjonell

For å gjøre videoer filmet med mobilkameraet til en optimal film, gir Huawei Mate 20 Pro deg den klassiske 21:9 filmforholdet og HDR-muligheter til å skape fordypende videoer med en overlegen skarphet.

AI Video zoom: Intelligent Video Zoom

Utover å kunne følge objekter i bevegelse, kan Huawei Mate 20 Pro automatisk justere linsen eller zoom-funksjonen inn og ut for å gjøre at man kan se det som er i fokus enda klarere.

Ikonisk design: Det estetiske møter innovasjon

Den ikoniske firkanten på baksiden av telefonen kombinerer trippelkameraet fra Leica og blitsen som legger grunnlaget for Mate-seriens kameradesign, og gir et estetisk kjennetegn. Opplev verden gjennom disse tre linsene.

3D glass: Et mesterverk

Et støpt håndverk av 3D-glass med glatte kurvede kanter og sømmer som smelter inn i designet. Telefonen ligger perfekt i håndflaten din.

IP68: Vanntett

Huawei Mate 20 Pro er IP68-sertifisert som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om å det skulle komme vann på telefonen.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.