Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Huawei P20 Lite Blå

  • Stort batteri (3000 mAh)
  • 4GB RAM og 64GB internlagring
  • 16 MP kamera foran og bak

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

2999,-

Flere detaljer

Bedre skjermopplevelse

Fordyp deg i Huaweis neste generasjons FullView-skjerm. HUAWEI P20 lite sin 5.84" full HD-skjerm er designet for deg som er på farten. Telefonen har en 2280x1080 FHD+-skjerm med imponerende høy fargegjengivelse, som fremhever detaljer.

Selfiekamera

Frontkameraet på Huawei P20 Lite er et høydefinert kamera med vidvinkel og med 16 MP oppløsning, som gjør telefonen perfekt til å ta kule selfies. Med en stor blenderåpning på f 2.0 og 3D-retusjeringseffekter vil bildene justeres med tanke på lys og skygger.

Dobbelt kamera på baksiden!

På baksiden av P20 Lite finner du et dobbeltlinse-kamera med en 16 MP linse og en F2.2 blenderåpning som gir skarpe og detaljerte bilder - også i vanskelige lysforhold. Den andre linsen, en 2 MP profesjonell Bokeh-linse som hjelper deg å holde objektet i fokus slik at du kan ta fantastiske portrettbilder.

Smidig i bruk

Huawei ansiktsgjenkjennelse er bygget opp av avanserte 3D-algoritmer som sikrer deg høy sikkerhet for å unngå at andre kan komme seg inn på telefonen din. Huawei P20 Lite kan selvfølgelig også hurtiglades, slik at lading av mobilen går fortere enn før. Mobilen er lagd for å yte sitt beste hele tiden. Den forstår bruksmønsteret ditt, og justerer seg deretter for å optimalisere batterilevetiden og ytelsen, samt at den holder smarttelefonen rask over lengre tid.