Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

OnePlus 6 256GB Midnight Black

  • 6,28" AMOLED Display med 19:9-format
  • Octa-core Qualcomm Snapdragon 845
  • Dobbelt kamera med f/1.7 blenderåpning
  • All-glass design, med Gorilla Glass 5
  • 256GB innebygd lagringsplass

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

199,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 4776,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Rask og full av kraft

OnePlus 6 er den raskeste mobilen OnePlus har lansert. Med Qualcomm Snapdragon 845-prosessor og Adreno 630-grafikkbrikken får du en av de mest sømløse brukeropplevesene noensinne.

Kamera

OnePlus 6 har et hovedkamera på 16 MP og et sekundært kamera på 20 MP. Blenderåpningen er på f/1.7, og hovedsensoren har en 19 prosent større sensor med optisk bildestabilisering. Sammen med Advanced HDR får du fantastiske bilder i alle typer lys, og med gode kontraster.

OnePlus 6 kan filme i 4K, med opptil 60 bilder pr. sekund. Bildestabilisering kompenserer for skjelvende bevegelser mens du filmer. Mobilen har også støtte for super slow motion. Den støtter opptil 480 rammer pr. sekund, slik at du kan fange bilde-for-bilde-innhold med fantastiske detaljer som øyet ikke kan se.

Design

Drevet av et ønske om å levere et produkt som ikke bare er naturlig i bruk, men også er vakkert å se på, har OnePlus gjort noen spennende designvalg når de utviklet OnePlus 6.

OnePlus 6 har en flott byggkvalitet i Corning Gorilla Glass 5, både for fremsiden og baksiden av mobilen, formet med svake kurver for å gi et uavbrutt utseende og følelse. Å forme glasset til OnePlus 6 sin unike form krever en prosess med over 40 steg.

Display

Da OnePlus 6 ble designet, var ett av målene å kunne levere så mye skjerm som mulig uten å gå på kompromiss med frontkameraet, ringekvaliteten eller formen på telefonen. Skjermen på 6,28 tommer og 19:9-formatet er den største OnePlus har laget, og gir en utnyttelse på 84 prosent av frontarealet.

Batteri

Batteriet i OnePlus 6 er på 3300 mAh og med kun 30 minutters lading har du nok strøm til å bruke mobilen en hel dag. OnePlus 6 har også en unik hurtigladeteknologi hvor de fremfor å øke spenningen (volt), heller øker strømstyrken (ampere). Dette gjør at mobilen ikke utvikler like mye varme ved hurtiglading.

Ansiktsopplåsning

I tillegg til å ha en fingeravtrykksensor bak, har også OnePlus 6 ansiktsgjenkjenning som kan låse opp telefonen på under 0,2 sekunder. Ansiktsgjenkjenningen er en av de raskeste på alle Android-telefoner, og bruker over 100 ulike målepunkter for å sikkert låse opp telefonen

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.