Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Galaxy J4+ Gull

  • 6.0" sAMOLED-skjerm
  • 3300 mAh batteri
  • 32 GB minne

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Midlertidig utsolgt

109,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 2616,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Samsung Galaxy J4+ er mobilen for de smarte

Den er godt designet med en skjerm som dekker nesten hele fronten. God utholdenhet takket være batteri på 3300 mAh og strømbesparende funksjoner.

Lysfølsomt baksidekamera

Kameraet på baksiden er lysfølsomt og regulerer lysinnslippet avhengig av forholdene. Frontkameraet har en regulerbar blits og muligheten for å justere dybdeskarpheten når du tar bilder.

Infinity-skjerm

Den store Infinity-skjermen utnytter hele mobilflaten og gir deg maksimalt utbytte av filmen eller bildene du ser på. Du kan supplere med et ekstra minnekort som gir stor lagringsplass for gode minner.

Dolby Atmos

Dolby Atmos optimaliserer lyden og gir en fantastisk opplevelse av surroundlyd.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.