Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Galaxy Note9 128 GB Svart

  • S Pen gir mulighet for mange smarte funksjoner
  • 6,4" sAMOLED-skjerm gir mulighet for stor fleksibilitet
  • Testvinnende kamera med to sensorer
  • Høyttalere finjustert av AKG
  • Stor batterikapasitet på 4000 mAh
  • 9.5 av 10 i test hos tek.no

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

299,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 7176,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Nye Note9

Samsung Galaxy Note9 tar nå ytterligere et steg i utviklingen av mobiltelefonens muligheter. S Pen gir helt nye muligheter til å forvandle mobilen til et like kreativt som effektivt verktøy, som gjør både hverdagen og jobbtilværelsen din enklere.

Med en sylskarp sAMOLED-skjerm, innebygde høyttalere finjustert av AKG og et batteri på 4000 mAh er Note9 mobiltelefonen som tar deg til et nytt nivå.

Ny og forbedret S Pen

Med S Pen kan du ta notater direkte på skjermen uten å måtte åpne mobilen, du kan tegne, klippe ut og navigere på skjermen raskt og enkelt. Bluetooth-tilkoblingen gjør at den også kan fungere som fjernkontroll til Note9. Pennen kan dessuten brukes til å oversette tekster fort og skrive personlige meldinger.

Ny og raskere prosessor

Prosessoren er 53 % raskere sammenlignet med Note8, noe som gir hastighet og kapasitet til å håndtere flere og tyngre filer raskere, og batterikapasiteten er dessuten blitt 21 % høyere.

Utstyrt med testvinnende kamera

Note9 er også utstyrt med det testvinnende kameraet fra Samsung Galaxy S9+, med Super Slow-mo med 960 bilder per sekund, doble blendere (Dual Aperture), optisk zoom og AR Emoji.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.