MOBILTELEFONER

Samsung Galaxy S9+ Korallblå

  • Kamera med variabel blenderåpning (F1.5–2.4)
  • Skarpe bilder selv i mørk belysning
  • Super-Slow Mo med 960 bilder pr. sek.
  • Innebygde stereohøyttalere kalibrert av AKG
  • Støv- og vannbestandig i henhold til IP68

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På lager

7439,-

Eks. MVA

Flere detaljer

Bilder har blitt vår viktigste måte å kommunisere på.

Vi tar bilder, filmer og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger, og mobilkameraet har blitt avgjørende for nye muligheter til å kommunisere. Derfor har Samsung Galaxy S9 et helt nytt og revolusjonerende kamera.

Gode bilder under alle lysforhold

Det nye og revolusjonerende kameraet i Galaxy S9 er skapt for å kunne ta gode bilder under alle lysforhold fra svakt lys, til flommende solskinn, slik at du alltid kan fange øyeblikket med høy skarphet.

Super-Slow Mo

Med det nye kameraet kan du filme i super slow motion, med opptil 960 bilder pr. sekund, og oppdage detaljer som øyet ikke kan oppfatte.

Personlige emojier

Du kan skape nye bilder av deg selv med personlige emojier, og legge til animerte effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine.

Nyskapende på flere måter

De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG, en østerriksk elektronikkprodusent som spesialiserer seg på lyd og lydutstyr for forbrukere og det profesjonelle markedet. Dette gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Hvis du vil lytte alene følger det også med øreplugger som er kalibrert av AKG.

Enklere å dele

Dessuten har Samsung gjort det enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en.