Infinity symbol

Samsung Galaxy S9+ Lilla

  • Kamera med variabel blenderåpning (F1.5–2.4)
  • Skarpe bilder selv i mørk belysning
  • Super-Slow Mo med 960 bilder pr. sek.
  • Innebygde stereohøyttalere kalibrert av AKG
  • Støv- og vannbestandig i henhold til IP68

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Få på lager (4)

279,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 6696,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Bilder har blitt vår viktigste måte å kommunisere på.

Vi tar bilder, filmer og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger, og mobilkameraet har blitt avgjørende for nye muligheter til å kommunisere. Derfor har Samsung Galaxy S9 et helt nytt og revolusjonerende kamera.

Gode bilder under alle lysforhold

Det nye og revolusjonerende kameraet i Galaxy S9 er skapt for å kunne ta gode bilder under alle lysforhold fra svakt lys, til flommende solskinn, slik at du alltid kan fange øyeblikket med høy skarphet.

Super-Slow Mo

Med det nye kameraet kan du filme i super slow motion, med opptil 960 bilder pr. sekund, og oppdage detaljer som øyet ikke kan oppfatte.

Personlige emojier

Du kan skape nye bilder av deg selv med personlige emojier, og legge til animerte effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine.

Nyskapende på flere måter

De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG, en østerriksk elektronikkprodusent som spesialiserer seg på lyd og lydutstyr for forbrukere og det profesjonelle markedet. Dette gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Hvis du vil lytte alene følger det også med øreplugger som er kalibrert av AKG.

Enklere å dele

Dessuten har Samsung gjort det enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.