Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Samsung Galaxy XCover 4 Black

  • Vanntett
  • Robust
  • Godt grep

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Midlertidig utsolgt

129,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 3096,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Solid mobil for en røff livsstil

Samsung Galaxy XCover 4 kombinerer en klar og stor HD-skjerm med ekstra solide funksjoner for en aktiv livsstil. Slank design gjør mobilen god å holde i, samt at mobiltelefonen blir bekvem å bruke selv med hansker på. IP-klassifiseringen på 68 gjør at den tåler å være 1,5 meters vanndyp i 30 minutter uten å ta skade.

Fysiske knapper for enkel betjening

Telefonens fysiske navigeringsknapper gjør den skreddersydd for utendørsbruk. Mobilen har også en ekstra fysisk knapp på siden som kan konfigureres til å brukes til hva du selv ønsker. For eksempel kan du få den til å åpne favorittappen din.

Raskt og forbedret kamera

Du åpner kameraet enkelt og raskt ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen. Bilder kan du ta svært mange av, da telefonen støtter minnekort med opptil 256 GB lagring.

Utskiftbart batteri i mobiltelefonen

Denne Samsung-telefonen har en funksjon som mange etterlengter: Utskiftbart batteri. Her kan du enkelt bytte til et ferdig oppladet batteri når det andre går tomt. Ekstra batteri følger ikke med.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.