Samsung Galaxy Z Flip Mirror Black

  • Elegant, kompakt og praktisk
  • Innvendig brettbar skjerm på 6.7"
  • Notatskjerm på 1.1" (Focus Display sAMOLED)
  • 8GB RAM, 256GB Internal Memory
  • Lynrask Snapdragon 855+ prosessor
  • Registrer deg for ett år inkludert Care+ forsikring*

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

I forhåndssalg – utlevering starter 21. februar

12,800,-

Eks. MVA

Flere detaljer

Designrevolusjon

Nå har fremtiden antatt en helt ny form. Z Flips innovative og ultratynne brettbare glass endrer forutsetningene for hvordan en mobil ser ut – og kan brukes. Åpne enkelt opp for alt som er ditt.

Sosiale ferdigheter

Handsfree-selfier, tutorials og videosamtaler: Den sammenleggbare skjermen er laget for bedre opplevelser og nye sosiale muligheter.

Ultratynn innovasjon

Z Flip revolusjonerer smarttelefonverdenen med brettbart, ultratynt glass. Hver gang du åpner, blir du møtt av den imponerende skjermen med høy oppløsning – laget uten skjøter, for en enda mer helhetlig opplevelse.

Den perfekte vinkelen

Åpent, lukket eller et sted imellom – Z Flip stopper akkurat der du vil ha den, mellom 70 ° og 110 °, slik at du enkelt kan finne akkurat den vinkelen du vil ha. Stående på bordet, for eksempel – perfekt hvis du vil ta en selfie, videosamtale eller se en tutorial.

Et stiluttrykk

Galaxy Z Flip visker bort grensene mellom moderne teknologi og mote. Det er en mobil for de som ønsker å uttrykke seg med en banebrytende design som utfordrer normene. Kombinasjonen av glass og metall gir en omsluttende følelse av luksus, der hver detalj er nøye gjennomtenkt. Velg mellom stilrent svart og skinnende lilla.

Ett bilde – flere valg

Det perfekte bildet ble nettopp enklere å få til. Med kamerafunksjonen Single Take slipper du å ta sekvenser av bilder – det fulle potensialet til kameraene utnyttes, og med hjelp av AI får du 5 – 14 forskjellige bildealternativ, selv om du bare tar ett bilde.

Del med andre

De skarpe kameraene på begge sider og handsfree-muligheter når du tar bilder og filmer gjør Galaxy Z Flip til den perfekte mobilen når du deler innhold på sosiale medier.

Elegant og kompakt format

Blant de absolutt største – men samtidig mindre enn noen gang. Galaxy Z Flip er en unik kombinasjon av det beste fra to verdener: I åpen posisjon blir du møtt av en imponerende 6,7 tommer skjerm, og når du lukker Z Flip, får den en nesten firkantet form, nesten like liten som en puddereske: 87 mm høy, 74 mm bred, og takket være det innovative glasset bare 15,1 mm tynn.

Avslappet oppkobling

Når du vil ha pause fra mobilen, er det enklere enn noen gang, ved kun å brette den sammen. Og hvis du vil følge med på det som skjer, kan du også gjøre det i lukket modus, takket være den lille notatskjermen på utsiden. Her ser du blant annet tid og dato, varsler, innkommende samtaler og musikk, som du enkelt kan styre også når Z Flip er lukket.

App-kontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider praktisk uten forsinkelse: Alt som skjer i det lille notatvinduet, kan du straks åpne for fullvisning på den innvendige skjermen.

Kameraer i proffklassen

Galaxy Z Flip er utviklet for kreativitet. Med to kameraer på utsiden, med mulighet for både vid- og ultravidvinkel, kan du forevige alt du gjør – om dagen og natten. Det skarpe kameraet på innsiden er utviklet for å forbedre både selfier og videosamtaler, og takket være handsfree-funksjonen vil du oppleve en helt ny kreativ frihet.

Quick selfie

For å aldri gå glipp av øyeblikket, kan du ta selfier også i lukket modus – og takket være det lille vinduet på utsiden, kan du også forhåndsvise resultatet i miniformat.

Samsung Care+

Hvis ulykken skulle være ute, kan du føle deg trygg – når du kjøper Galaxy Z Flip, er forsikringen Samsung Care+ inkludert for Z Flip i et helt år. Skulle noe skje med mobilen din, vil reparasjonen skje på et autorisert serviceverksted. Merk at Samsung Care+ for Z Flip må aktiveres på samsungcareplus.com innen 30 dager. En egenandel på kr 1099 gjelder ved eventuell skade.