Infinity symbol

Sony Xperia XZ2 Compact Sølv

  • Passer i hånden med elegant finish
  • Videoopptak i imponerende 4K HDR
  • 19MP Motion Eye Kamera

Kampanje

Nå kan du spare hele 1680,- ved kjøp med SVITSJ. Førpris 269,- pr. md.

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

169,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 4056,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

De siste teknologiene fra Sony i en kompakt størrelse

Sony Xperia XZ2 Compact er designet for å være den ultimate underholdningsenheten. Enten du tar opp fantastiske videoer i 4K HDR eller ser på filmer i HDR, gir XZ2 Compact deg eksterm underholdning rett i hånden.

Din underholdningsverden i HDR

Sony Xperia XZ2 Compact er kompakt, men det betyr ikke at den går på akkord med kvaliteten. Det store 5” Full HD+ HDR-displayet gir liv til favorittprogrammene og -filmene i krystallklare detaljer og utrolige farger. Høyoppløselig lyd og stereohøyttalere tar underholdningsopplevelsen til et helt nytt nivå.

Banebrytende kamerateknologi

Oppdag 4K HDR filmopptak. Med mer kontrast, farger og detaljer i hver scene vil du få videoer som nærmer seg kinokvalitet. Fang det som øyet ikke kan oppfatte i dramatisk Super Slow Motion, og ta det opp i Full HD. Vårt nye avanserte 19MP Motion Eye-kamera med minnestakket bildesensor produserer utrolig livaktige bilder og videoer, og gir deg mye ytelse i en kompakt størrelse.

Flytende eleganse i et kompakt design

XZ2 Compact har et vakkert buet design og en slitesterk frostet finish som ligger perfekt i hånden. Den flytende 3D-glassoverflaten skaper en sømløs ramme og en komfortabel utforming, og alt er vannbestandig.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.