Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Sony Xperia XZ2 Sølv

  • 4K HDR-opptak gir svært skarpe bilder
  • 5,7" display som gir gode filmopplevelser
  • Super Slow Motion – nå i full HD

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Få på lager (1)

249,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 5976,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Stig inn i underholdningens verden

Sony Xperia XZ2 er spekket med de nyeste teknologiene fra Sony for å gi en underholdningsopplevelse som pirrer sansene dine på en helt ny måte når du spiller spill og ser på film. 4K HDR-opptak, Dynamic Vibration System og neste generasjons Motion Eye-kamera gir deg et helt nytt syn på underholdning.

Film som de profesjonelle med 4K HDR Movie-opptak

Sony Xperia XZ2 tar opp video i 4K HDR, noe som gir deg utrolige kontrastnivåer, detaljer og virkelighetstro farger. Ta opp videoen i full HD Super Slow Motion for en ekstra dramatisk effekt. 19MP Motion EyeTM-kameraet gir deg eksepsjonelle stillbilder. Utfordre kreativiteten ved å gjøre selfiene om til 3D-avatarer med 3D Creator.

Sonys lydekspertise alltid ved din side

Med lydforbedringsteknologier som High-Resolution Audio** og LDAC, vil XZ2 alltid gi deg en eksepsjonell musikkopplevelse - det er akkurat som du er i studio. Også komprimerte filer høres bedre ut, da DSEE HXTM løfter dem nærmere opp til den opprinnelige innspillingen.

Designet for å pirre sansene

Sony Xperia XZ2 har en flytende 3D-glassoverflate som skaper en sømløs ramme. Den er laget for å ligge komfortabelt i hånden med en elegant finish.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.