Infinity symbol Login icon Menu icon Search icon

Sony Xperia XZ3 Rød

  • 6.0" HDR OLED-skjerm
  • 19 MP Motion Eye-kamera
  • 3300 mAh-batteri
  • Vannbestandig (IP65/68)

Kampanje

Nå kan du spare hele 1200,- ved kjøp med SVITSJ. Førpris 349,- pr. md.

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Midlertidig utsolgt

249,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 5976,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Alle innovasjoner fra Sony – i hånden din

Se mer. Hør mer. Føl mer. Med Sony Xperia XZ3 kan du unnslippe hverdagen og nyte din egen verden av underholdning. Opplev en HDR OLED-skjerm med Sonys BRAVIA TV-teknologi, høyoppløselig lyd og dynamisk vibrasjonssystem i en utrolig slank og kantløs design.

En skjerm som virkelig skiller seg ut

Med Sony XperiaTM XZ3 får du utrolig levende farger, skarphet og kontrast takket være de slående fargene, det ekstremt gode svartnivået og den høye kontrasten du får med HDR og OLED-skjermen. Når dette kombineres med QHD+- oppløsning (1440 x 2880 piksler), blir resultatet en helt fantastisk underholdningsopplevelse.

Kantløs, slank og smart.

Sony Xperia XZ3 har intelligent design som er elegant, slitesterk og intuitiv, slik at du enkelt får tilgang til all underholdning og alle appene du bruker mest ved hjelp av AI i Xperia og Side sense. Velg mellom fire flotte farger som passer din stil.

Skyver grensene for kamera i smarttelefoner

Nå kan du fange spontane øyeblikk med Sonys bildeteknologi og det nye og intelligente Motion EyeTM-kameraet. Gjør deg klar til å ta bilder med AI i Xperia og Smart launch, som sørger for at kameraet er klart til bruk når du holder telefonen horisontalt, slik at du enkelt kan ta det perfekte bildet. Nyt Sonys lydopplevelse uansett hva du foretrekker å lytte til, bransjeledende ytelse med en topp moderne Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform og batteri på hele 3330 mAh som sørger for at underholdningen varer hele dagen.

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.